Hogedruk nevelsystemen

Voor optimale luchtvochtigheid
en natuurlijke koeling

UW LEVERANCIER VOOR OP
MAAT NEVELTECHNIEK

Elke kas is uniek! Verschillende constructies, verschillende gewassen, verschillende filosofieën over klimaatbeheersing. Eén ding hebben ze gemeenschappelijk: meer en meer telers realiseren zich dat een hoge druk nevelsysteem een belangrijk bouwblok is in een moderne kas om de groei van de gewassen nog meer te beheersen. Voor optimale luchtvochtigheid of adiabatische koeling, met minder CO2-vervuiling en lagere water- en energieverbruik. Maar bovenal voor een hogere opbrengst en betere gewaskwaliteit! Daartoe ontwerpen we de installatie op maat voor u en gebruiken we zelf ontwikkelde en gefabriceerde bouwblokken: de nozzles, de hoge druk perskoppelingen, de hoge druk pomp-unit.

Optimale
luchtvochtigheid

Natuurlijke
koeling

Minimaal
watergebruik

Hoogste kwaliteit installaties & substantieel robuuster

Omdat we mist genereren met een druppelgrootte tussen 3 en 5µ (Micron), moet de complete hoge druk neveloplossing van de hoogste kwaliteit zijn. Dat gaat van ons eigen gepatenteerde Pressfog-ontwerp tot slimme filtratie in de pompunit, allemaal om ervoor te zorgen dat het systeem in de loop van de tijd vrij van ongemakken blijft en eventueel zou gaan lekken. Daarom zijn alle onderdelen zelf gefabriceerd en van roestvrij staal 316. Ook ondergaat elk systeem een inspectie en test in de fabriek voordat uitlevering plaats vindt. Om zowel op dag één als over de tijd heen robuust te werken!

Meer dan 30 jaar wereldwijd tevreden gebruikers

Onze reis in de tijd bracht ons in meer dan 30 landen, soms naar afgelegen plaatsen. Trots delen we enkele voorbeeldprojecten, voor verschillende gewassen en van meerdere kleine compartimenten tot grote kassen.

Denim-Fleur

Chrysanthemums

TerLaak_2019_NicoAlsemgeest_0137

Ter Laak Orchids

Phalaenopsis orchids

Wetering Potlilium

Potlelies

> 0
Landen
> 0
Installaties
> 0
Hectare
Hallo, hoe kunnen we u helpen?