Oplossingen Hygiëne

Dynamic Ventilation Disinfection 2.0
IMG_7133

Grip op hygiëne en voedselveiligheid in opslag- en verwerkingsruimtes voor groenten, fruit, bloemen en planten via desinfectiesysteem met gesloten regelkring

Bacteriën, gisten, schimmels en virussen kunnen voor veel ongemak zorgen in de gehele toeleveringsketen: vanaf de oogst in de kas tot aan de verkoop in het schap. Daarbij is het nagenoeg onvermijdelijk dat uw groenten, fruit, bloemen of planten in een opslag- en/of verwerkingsruimte komen.
Voor het borgen van de hygiëne en voedselveiligheid op uw bedrijf bieden wij de combinatie van een doseerstation DS-10 met meerdere ventilatie units FU-10’s inclusief waterstofperoxide sensor met Cloud Portal datalogging functionaliteit voor transparantie en traceerbaarheid. Op deze manier kan op zeer nauwkeurige wijze een ingestelde concentratie waterstofperoxide verneveld worden, zodat een optimale opname in de lucht wordt bereikt, wat de effectiviteit van het desinfectieproces ten goede komt. Bovendien is de arbeidsveiligheid geborgd, omdat het vrijgeven van de ruimte kan worden bepaald met de Cloud functionaliteit.
Tevens verkleint deze sensor het ontstaan van condensvorming, waardoor het risico van corrosie op materialen minimaal is. Daarbij zorgt deze traceerbare behandeling voor toegenomen vertrouwen in de keten, omdat het hygiëneprotocol op gebruiksvriendelijke en residuloze wijze naar een hoger niveau wordt getild. De luchtkwaliteit in de ruimte en oppervlaktes wordt hiermee op effectieve wijze gedesinfecteerd.

ULV Mobile Unit

Sommige ruimtes in uw bedrijf zijn niet geschikt voor desinfectie met een stationaire installatie. De ULV Mobile Unit biedt hiervoor een oplossing omdat deze eenvoudig kan worden verplaatst naar elke gewenste ruimte. Deze unit is veelzijdig omdat hij kan worden ingezet voor desinfectie in stallen, kleinere afdelingen in de kas, koelcellen en kantines. Daarnaast is deze unit geschikt voor toepassingen bij ongediertebestrijding.
Verder is deze unit flexibel inzetbaar door zijn standaarduitrusting met zowel benzinemotor als 220V aansluiting. Een dan wel twee krachtige ventilatoren boven op de unit zorgen voor een groot werkbereik en de pomp heeft ruim voldoende debiet om in korte tijd effectief te desinfecteren of ongediertebestrijding uit te voeren. De pomp heeft een werkdruk van 80 tot 120 bar en met behulp van een afstandsbediening kan deze unit ook op afstand bediend worden. De constructie van deze unit is volledig van roestvrij staal.
Hallo, hoe kunnen we u helpen?