Hoge druk nevel, onze core business!

"Alle grote technologische ontwikkelingen en prestaties zijn afkomstig van een hele reeks kleine stapjes, elk voortbouwend op de vorige ... dit allemaal om verder te komen dan wat eerder is bereikt."

En al deze kleine stapjes van de afgelopen jaren samen, maken dat we voor lopen op wie dan ook wat betreft hoge druk nevelsystemen voor de tuinbouw en andere applicaties. Stappen die we konden en kunnen maken door te focusseren. Onze expertise in het hele proces van het ontwerpen van nevelinstallaties maakt ons uniek. Van concept, engineering, productie van eigen onderdelen (bijv. alle perskoppelingen voor de PressFog-units) tot assemblage, inspectie en testen in de fabriek vóór levering, installatie en inbedrijfstelling. Alles afgestemd op uw specifieke toepassing!

  • Aanzienlijk hogere betrouwbaarheid via een bewezen systeem (bouwblokken) en in eigen beheer gemaakte onderdelen.
  • Hoogste kwaliteit installaties, zowel nieuw als retrofit. Roestvrij staal en ultramoderne look & feel.
  • Geen fancy dingen, allemaal ontworpen en berekend voor uw toepassing.
  • Mocht er iets gebeuren, staan we voor snelle service / eenvoudige vervanging.
  • Duurzaamheid: allemaal geoptimaliseerd voor minimaal water- en energieverbruik.

Geschiedenis

Onze geschiedenis gaat terug tot het begin van de twintigste eeuw, vier familiegeneraties hebben de basis gevormd van wie we vandaag zijn. Altijd met passie, altijd met nieuwsgierigheid, altijd gericht op beter worden. Mijn overgrootvader is in België begonnen, opa breidde de handel in technische goederen en materialen uit en mijn vader specialiseerde zich in de jaren tachtig in met name hardware-activiteiten en landbouwmechanisatie.

In die tijd is ook een hoge druk nevelsysteem ontwikkeld en toegepast voor het koelen en optimaliseren van de luchtvochtigheid in kassen en pluimveestallen. Bovendien werden ook hoge druk nevelsystemen geïntroduceerd voor industriële toepassingen, voornamelijk voor de behandeling van stof- en geurproblemen. Sommige van deze systemen werken nog steeds na 30 jaar! In 2005 is de keuze gemaakt om de aandacht uitsluitend te richten op hoge druk nevelsystemen, men kende ons als een betrokken en toegewijde specialist. Het is duidelijk dat een 'nieuw' bedrijf een 'nieuwe' naam verdient: als de oprichters werd besloten om de initialen van mijn ouders (Marian en Jan) te gebruiken, MJ-Tech was geboren! Sinds mijn jeugd ben ik actief met alle kleine stapjes voorwaarts om zo een voorsprong op te bouwen; dit bracht mij als vierde generatie tot de leidinggevende rol in dit mooie bedrijf. Sinds medio 2015 opereren wij vanuit onze locatie op Vosdonk Business Park in Etten-Leur.

Hallo, hoe kunnen we u helpen?